Az élvezet görbülete

2009.09.09. 20:07

Amikor először megláttam Mario Sorrenti fotóját Mihalik Enikőről, az jutott eszembe: ez az élvezés maga. Azóta többször visszatértem hozzá, de továbbra ezt látom benne. Ahogy a teste hátragörbül, ajkai elnyílnak, ujjai megpihennek... talán csak a mellbimbója állhatna peckesebben, de ezért meg kárpótol a mell ívén végighaladó fénysugár. No meg azt a kabátot is feleslegesnek érzem, de hát a Vogue-ba készült a kép, nyilván ez az aktuális divat, élvezzünk bőrkabátban. Ezen ne múljék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Férfiszemmel: Tudom már, hogy mi zavar ezen a képen, bár napokig gondolkodtam rajta. A hölgy láthatóan egy szőnyegen fekszik szó szerint egy szál kabátban, ezzel még semmi baj, de olyan sötét a kép nagy része, amit nem nagyon értek. Pedig azért látszik, hogy nagyon szép hasa, dereka, öle és combjai vannak a nőszemélynek, kár eltakarni, ha amúgy nincs is rajta semmilyen ruha. A hajkoronája elrendezéséről az jutott eszembe, hogy olyan, mintha ő lenne a Napkirálynő - ha több fény lenne, akkor még egyértelműbb lenne, hogy a hajfürtjei olyanok, mint a napsugarak a központi csillagunk körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterotika.blog.hu/api/trackback/id/tr781371723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása