Árnyalak

2009.09.20. 09:30

Michael Papendieck fotóit elnézegetve leginkább egy anatómiai képgyűjteményben éreztem magam, melyből az erotika halvány nyomát is gondosan száműzték. Ezután már meg sem lepett, amikor kiderült, hogy a német fotós végzettsége szerint állatorvos és tudományos kutatással is foglalkozik.

Ennek ellenére azért van olyan fotója, ami nem nélkülözi az erotikát (sőt), ezek közül az egyik kedvencem a most következő, melyen csupán egy női árnyalak látható, nekem persze megint a mellbimbó a leginkább szembetűnő rajta, épp az teszi számomra erotikussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterotika.blog.hu/api/trackback/id/tr171394029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2009.09.20. 09:51:09

Ha ugyanarról beszélünk, akkor azért nem annyira rideg szerintem. Nekem tetszettek. Volt néhány erotikusabb is - bár tény, hogy inkább formatanulmányoknak tűntek.
süti beállítások módosítása