Dasha

2009.09.12. 11:18

Dasha Astafieva - nem egy könnyen megjegyezhető név, bennem mégis megmaradt, miután csodálattal néztem végig pár hónappal ezelőtt egy férfimagazinban megjelent fotósorozatát. Fantasztikusan kecses a tartása, a legnehezebb pózokat is játszi könnyedséggel viszi véghez. A sorozatból a kedvenc képemen épp egy medencéből kapaszkodik ki, erőlködésnek nyoma se látható rajta, ami nem csak karján és tartásán látszik, de arcán is. Gyönyörű, ahogy testét körülöleli a víz és lassan végigfolyik rajta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Férfiszemmel: De jó lenne úszni egyet! Szinte látjuk azt a mozdulatot, ahogy a hölgy kiemelkedik a kék vízből és a testéről leomlik a folyadék-takaró. Dinamikus mozdulat, aminek révén majdnem minden láthatóvá válik. Szerencsére. És bizonyosan a mozdulat utáni másodpercet látjuk, hiszen a melléről még csorog a víz. Gyönyörű a csaj, szép a feneke, szép a melle és a derekától a popsijáig terjedő részen szépen csillog a fény a vizes bőrén. Jöhetne a kép folytatása is…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterotika.blog.hu/api/trackback/id/tr61376816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása